MORE THAN SWEETENER

Hírek

Levegőtisztaság- és klímavédelmi konferenciaVissza

A KALL Ingredients Kft. idén nem csak résztvevőként, hanem támogatóként is képviselte magát a Levegőtisztaság- és klímavédelmi konferencián.

A KALL Ingredients Kft. idén nem csak résztvevőként, hanem támogatóként is képviselte magát a Levegőtisztaság- és klímavédelmi konferencián, amely kiváló fórumot biztosított a levegőminőséget érintő, az adott évben történt szabályozási változások, illetve a tervezett intézkedések, aktualitások megismerésére és megvitatására. A rendezvény azért is fontos számunkra, mert elkötelezettek vagyunk a környezetközpontú irányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt a környezeti teljesítmény növelése érdekében, így rendkívül hasznos információkat tudtunk meg az  Országos Levegőterhelés-csökkentési Programról (OLP), a légszennyező források és a BAT feltételek ellenőrzésének felügyeletéről, illetve az üvegház-gázokkal kapcsolatos kötelezettségekről, részletesen megvizsgálva az üvegházhatású gázokkal (ÜHG) kapcsolatos kötelezettségeket és végrehajtási tapasztalatokat. A folyamatos fejlődés és szennyezés megelőzés megvalósításának érdekében tevékenységeinket rendszeresen felülvizsgáljuk, hogy az elérhető legjobb technikáknak megfelelően szolgáljuk ki partnereinket.

Vissza
X

Tudta-e?

A kukorica csírából préselt csíraolaj a legújabb kutatások szerint csökkenti a koleszterinszintet, valamint véd a szív- és érrendszeri problémák ellen.
A világ népességének egyre növekvő halfogyasztása csak a tenyésztett halak mennyiségének növelésével fenntartható, melyek etetésére kukorica glutént is használnak.
A CGF és a kukorica glutén a házi kedvencek (macska, kutya) késztápjainak fontos alapanyaga.
Nincs gumicukor és pillecukor glükóz nélkül.
A maltózszörp a söripar és az édesipar kedvelt kiegészítője.
A szabad fruktóz kiemeli a gyümölcsös ízeket.
A jégkrém lassabban olvad, ha dextrózt adnak hozzá.
A folyékony dextrózt az építőiparban és a bányászatban ragasztóként is használják.
A kisbabáknak fogzáskor adott rágókák töltelékéhez glükózszörpöt használnak.
A Kall Ingredients Kft-nél dolgozó közel 400 kolléga 99 %-a szakképzett. 
A gyár építése során közel 100.000 tonna betont építettünk be, ebből a mennyiségből 5 metróállomást lehetne építeni.
1 365 km elektromos vezetéket húztunk be az üzembe, ami összekötve Monte Carloig érne.