MORE THAN SWEETENER

Küldetés

KALL Ingredients Kft. GMO-mentes magyar gabonából cukor- és keményítőféleségeket, alkoholt, étkezési- és takarmány alapanyagokat állít elő környezettudatos, korszerű technológiával annak érdekében, hogy vevőpartnereinek üzleti céljait kiváló minőségű és egyedileg fejlesztett termékek szállításával és kiemelkedő színvonalú szolgáltatások biztosításával támogassa.

Európában a legmodernebb keményítő gyárként, egyben Magyarország egyik legmeghatározóbb termelő vállalataként folyamatosan törekszünk a fenntartható fejlődés elérésére, segítve ezzel partnereinek és dolgozóinak fejlődését egyaránt.

 

Vállalkozásunk lényege nem kizárólag különböző keményítő termékek gyártása és forgalmazása, hanem a piacra új belépőként egy teljesen egyedi szolgáltatástípus megismertetése partnereinkkel és vevőinkkel.

Munkatársaink segítségével megvalósítjuk, illetve meghonosítjuk a vállalat céljaihoz illeszkedő vállalati kultúránkat, amely motiváló, eredményorientált, emberközpontú. Célunk a humánus szervezeti kultúra létrehozása, fenntartása és folyamatos fejlesztése, valamint az ehhez illeszkedő kompenzációs stratégia kialakítása.

X

Tudta-e?

A gyár építése során közel 100.000 tonna betont építettünk be, ebből a mennyiségből 5 metróállomást lehetne építeni.
1 365 km elektromos vezetéket húztunk be az üzembe, ami összekötve Monte Carloig érne.
Az építkezésen itt volt Európa egyik legnagyobb munkagépe, egy 650 tonna emelőképességű daru, ami két Boeing 747-est tudna felemelni egyszerre.
A Kall Ingredients Kft-nél dolgozó közel 400 kolléga 99 %-a szakképzett. 
A gyár 68 hektáron épült fel, ami 95 futballpályányi területnek felel meg.
5.200 tonna acélt használtunk fel a gyár építésénél, ez két és félszer annyi, mint a Groupama Arénába beépített mennyiség.