MORE THAN SWEETENER

Minőség

Társaságunk elhivatott a vevőink mindenkori igényeinek, a növekvő piaci igényeknek való megfeleléséért a magas színvonalú termékek és szolgáltatások létrehozása és fenntartása által.

 

A vevők igényeit a késztermékeink, valamint gyártási folyamataink paramétereinek szigorú specifikálásával, valamint ezen elvárások minőség központú felügyeletével kívánjuk biztosítani.

A KALL Ingredients Kft. kizárólag magyarországi eredetű, génmódosítástól mentes, jó minőségű kukoricából állít elő termékeket, amelyet megbízható és rendszeres beszállítóktól kíván beszerezni. A beérkező alapanyagok és késztermékek folyamatos vizsgálata és minden egyes gyártási tétel pontos nyomonkövethetősége és dokumentálása biztosított.

 

Cégünk szigorú élelmiszer-biztonsági előírások alkalmazásával biztosítja a termékek megfelelő minőségét, a vevői elégedettség fenntartását. Elkötelezettségünknek eleget téve a minőség- és élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerünket tanúsításnak vetjük alá ISO 9001, ISO 22000, HACCP, BRC 7, IFS 6, valamint EFISC szabványok szerint.

X

Tudta-e?

A szabad fruktóz kiemeli a gyümölcsös ízeket.
A maltózszörp a söripar és az édesipar kedvelt kiegészítője.
Nincs gumicukor és pillecukor glükóz nélkül.
A CGF és a kukorica glutén a házi kedvencek (macska, kutya) késztápjainak fontos alapanyaga.
A világ népességének egyre növekvő halfogyasztása csak a tenyésztett halak mennyiségének növelésével fenntartható, melyek etetésére kukorica glutént is használnak.
A kukorica csírából préselt csíraolaj a legújabb kutatások szerint csökkenti a koleszterinszintet, valamint véd a szív- és érrendszeri problémák ellen.
A kisbabáknak fogzáskor adott rágókák töltelékéhez glükózszörpöt használnak.
A folyékony dextrózt az építőiparban és a bányászatban ragasztóként is használják.
A jégkrém lassabban olvad, ha dextrózt adnak hozzá.
5.200 tonna acélt használtunk fel a gyár építésénél, ez két és félszer annyi, mint a Groupama Arénába beépített mennyiség.
1 365 km elektromos vezetéket húztunk be az üzembe, ami összekötve Monte Carloig érne.
Az építkezésen itt volt Európa egyik legnagyobb munkagépe, egy 650 tonna emelőképességű daru, ami két Boeing 747-est tudna felemelni egyszerre.