MORE THAN SWEETENER

Munkahely

A személyek biztonsága és egészsége fontos vállalati érték és vitathatatlan elsőbbséget élvez.

 

Alapvető célunk a tevékenységeinkkel kapcsolatos veszélyek, kockázatok pontos azonosítása, hatásuk csökkentése, a munkabalesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzése, továbbá a kockázatértékelésben feltárt hiányosságok megszüntetése. Bátorítjuk munkavállalóinkat, hogy javaslatokat tegyenek a munkavédelmi rendszer javítására. A rendszer fejlődését szolgáló ötleteket figyelembe vesszük és alkalmazzuk.

 

A KALL Ingredients Kft. célja, hogy tevékenységének egészére bevezesse és működtesse az MSZ 28001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) szabvány szerinti munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert (MEBIR).

X

Tudta-e?

A szabad fruktóz kiemeli a gyümölcsös ízeket.
A maltózszörp a söripar és az édesipar kedvelt kiegészítője.
Nincs gumicukor és pillecukor glükóz nélkül.
A CGF és a kukorica glutén a házi kedvencek (macska, kutya) késztápjainak fontos alapanyaga.
A világ népességének egyre növekvő halfogyasztása csak a tenyésztett halak mennyiségének növelésével fenntartható, melyek etetésére kukorica glutént is használnak.
A kukorica csírából préselt csíraolaj a legújabb kutatások szerint csökkenti a koleszterinszintet, valamint véd a szív- és érrendszeri problémák ellen.
A kisbabáknak fogzáskor adott rágókák töltelékéhez glükózszörpöt használnak.
A folyékony dextrózt az építőiparban és a bányászatban ragasztóként is használják.
A jégkrém lassabban olvad, ha dextrózt adnak hozzá.
5.200 tonna acélt használtunk fel a gyár építésénél, ez két és félszer annyi, mint a Groupama Arénába beépített mennyiség.
1 365 km elektromos vezetéket húztunk be az üzembe, ami összekötve Monte Carloig érne.
Az építkezésen itt volt Európa egyik legnagyobb munkagépe, egy 650 tonna emelőképességű daru, ami két Boeing 747-est tudna felemelni egyszerre.