K-SYRUP G38
Kukorica alapú glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, tejes desszertek, sütőipar, alkoholos italok.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 82,2 83,3 |
Szárazanyag [m/m %] | 79,5 80,5 |
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) | 4,0 5,5 |
Dextróz ekvivalens | 37,0 41,0 |
Töltési hőmérséklet | 55-65°C-on |
K-SYRUP G42
Kukorica alapú glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, tejes desszertek, sütőipar.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 81,9 82,9 |
Szárazanyag [m/m %] | 79,5 80,5 |
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) | 3,5 5,5 |
Dextróz ekvivalens | 39,0 45,0 |
Töltési hőmérséklet | 55-65°C-on |