Termékek

K-SYRUP G38

Kukorica alapú glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, tejes desszertek, sütőipar, alkoholos italok.

Fő termékjellemzők MIN.       MAX.
Brix fok 20°C -on 82,2          83,3
Szárazanyag [m/m %] 79,5          80,5
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) 4,0   5,5
Dextróz ekvivalens 37,0   41,0
Töltési hőmérséklet 55-65°C-on

K-SYRUP G42

Kukorica alapú glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, tejes desszertek, sütőipar.

Fő termékjellemzők MIN.       MAX.
Brix fok 20°C -on 81,9          82,9
Szárazanyag [m/m %] 79,5          80,5
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) 3,5   5,5
Dextróz ekvivalens 39,0   45,0
Töltési hőmérséklet 55-65°C-on