Termékek

K-SWEET F20

Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: édesipar, szószok és konzervek.

Fő termékjellemzők

MIN.       MAX.

Brix fok 20°C -on  

75,0          78,0

Szárazanyag [m/m %]

75,0          78,0

pH (higítatlan, 20°C -on)

3,5   5,0

Dextróz ekvivalens  

62,0   81,0

Töltési hőmérséklet

40-45°C-on

K-SWEET F20 HDS

Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: édesipar, dzsemek és sűrítmények, sütőipar, tejes desszertek.

Fő termékjellemzők

MIN.       MAX.

Brix fok 20°C -on  

79,0          82,9

Szárazanyag [m/m %]

79,0          83,0

pH (higítatlan, 20°C -on)

3,5   5,0

Dextróz ekvivalens  

65,0   85,0

Töltési hőmérséklet

50-55°C-on

K-SWEET F30

Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: gyümölcslevek, szószok és konzervek, alkoholos italok.

Fő termékjellemzők

MIN.       MAX.

Brix fok 20°C -on  

73,9          74,9

Szárazanyag [m/m %]

74,5          75,5

pH (higítatlan, 20°C -on)

3,5   5,0

Dextróz ekvivalens  

76,0   85,0

Töltési hőmérséklet

36-40°C-on

K-SWEET F30 HDS

Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: tejes desszertek, szószok és konzervek, sütőipar.

Fő termékjellemzők

MIN.       MAX.

Brix fok 20°C -on  

78,4          80,3

Szárazanyag [m/m %]

79,0          81,0

pH (higítatlan, 20°C -on)

4,5   5,0

Dextróz ekvivalens  

77,0   83,0

Töltési hőmérséklet

36-40°C-on

K-SWEET F40

Kukorica alapú fruktóz-glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: szörpök, dzsemek és sűrítmények.

Fő termékjellemzők

MIN.       MAX.

Brix fok 20°C -on  

76,3          78,5

Szárazanyag [m/m %]

77,0          81,0

pH (higítatlan, 20°C -on)

3,5   5,0

Dextróz ekvivalens  

75,0   86,0

Töltési hőmérséklet

40-44°C-on