K-SWEET F20
Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: édesipar, szószok és konzervek.
Fő termékjellemzők |
MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on |
75,0 78,0 |
Szárazanyag [m/m %] |
75,0 78,0 |
pH (higítatlan, 20°C -on) |
3,5 5,0 |
Dextróz ekvivalens |
62,0 81,0 |
Töltési hőmérséklet |
40-45°C-on |
K-SWEET F20 HDS
Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: édesipar, dzsemek és sűrítmények, sütőipar, tejes desszertek.
Fő termékjellemzők |
MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on |
79,0 82,9 |
Szárazanyag [m/m %] |
79,0 83,0 |
pH (higítatlan, 20°C -on) |
3,5 5,0 |
Dextróz ekvivalens |
65,0 85,0 |
Töltési hőmérséklet |
50-55°C-on |
K-SWEET F30
Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: gyümölcslevek, szószok és konzervek, alkoholos italok.
Fő termékjellemzők |
MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on |
73,9 74,9 |
Szárazanyag [m/m %] |
74,5 75,5 |
pH (higítatlan, 20°C -on) |
3,5 5,0 |
Dextróz ekvivalens |
76,0 85,0 |
Töltési hőmérséklet |
36-40°C-on |
K-SWEET F30 HDS
Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: tejes desszertek, szószok és konzervek, sütőipar.
Fő termékjellemzők |
MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on |
78,4 80,3 |
Szárazanyag [m/m %] |
79,0 81,0 |
pH (higítatlan, 20°C -on) |
4,5 5,0 |
Dextróz ekvivalens |
77,0 83,0 |
Töltési hőmérséklet |
36-40°C-on |
K-SWEET F40
Kukorica alapú fruktóz-glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: szörpök, dzsemek és sűrítmények.
Fő termékjellemzők |
MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on |
76,3 78,5 |
Szárazanyag [m/m %] |
77,0 81,0 |
pH (higítatlan, 20°C -on) |
3,5 5,0 |
Dextróz ekvivalens |
75,0 86,0 |
Töltési hőmérséklet |
40-44°C-on |