Termékek

K-SYRUP M52

Kukorica alapú maltóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.

Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, szószok és konzervek, alkoholos italok.

Fő termékjellemzők MIN.       MAX.
Brix fok 20°C -on 81,8   82,9
Szárazanyag [m/m %] 79,5   80,5
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) 3,5   5,5
Dextróz ekvivalens 42,0   46,0
Töltési hőmérséklet 55-60°C-on

K-SYRUP M52 HDS

Kukorica alapú maltóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.

Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, szószok és konzervek, alkoholos italok.

Fő termékjellemzők MIN.       MAX.
Brix fok 20°C -on 82,9          84,4
Szárazanyag [m/m %] 80,5          82,0
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) 3,5   5,5
Dextróz ekvivalens 42,0   46,0
Töltési hőmérséklet 55-60°C-on

K-SYRUP DE60

Kukorica alapú maltóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.

Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, sütőipar, szószok és konzervek, alkoholos italok.

Fő termékjellemzők MIN.       MAX.
Brix fok 20°C -on 80,9          82,9
Szárazanyag [m/m %] 79,5          81,5
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) 3,5   5,5
Dextróz ekvivalens 58,0   63,0
Töltési hőmérséklet 45-55°C-on

K-SYRUP F9

Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.

Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, dzsemek és sűrítmények, alkoholos italok.

Fő termékjellemzők MIN.       MAX.
Brix fok 20°C -on 78,4          80,4
Szárazanyag [m/m %] 77,5          79,5
pH (higítatlan, 20°C -on) 3,0   5,5
Dextróz ekvivalens 56,0   68,0
Töltési hőmérséklet 40-46°C-on

K-SYRUP F9 HDS

Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.

Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, dzsemek és sűrítmények.

Fő termékjellemzők MIN.       MAX.
Brix fok 20°C -on 80,4          82,4
Szárazanyag [m/m %] 79,5          81,5
pH (higítatlan, 20°C -on) 3,0   5,5
Dextróz ekvivalens 56,0   68,0
Töltési hőmérséklet 40-46°C-on