K-SYRUP M52
Kukorica alapú maltóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.
Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, szószok és konzervek, alkoholos italok.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 81,8 82,9 |
Szárazanyag [m/m %] | 79,5 80,5 |
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) | 3,5 5,5 |
Dextróz ekvivalens | 42,0 46,0 |
Töltési hőmérséklet | 55-60°C-on |
K-SYRUP M52 HDS
Kukorica alapú maltóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.
Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, szószok és konzervek, alkoholos italok.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 82,9 84,4 |
Szárazanyag [m/m %] | 80,5 82,0 |
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) | 3,5 5,5 |
Dextróz ekvivalens | 42,0 46,0 |
Töltési hőmérséklet | 55-60°C-on |
K-SYRUP DE60
Kukorica alapú maltóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.
Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, sütőipar, szószok és konzervek, alkoholos italok.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 80,9 82,9 |
Szárazanyag [m/m %] | 79,5 81,5 |
pH (1:1 hígítású oldat, 20°C -on) | 3,5 5,5 |
Dextróz ekvivalens | 58,0 63,0 |
Töltési hőmérséklet | 45-55°C-on |
K-SYRUP F9
Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.
Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, dzsemek és sűrítmények, alkoholos italok.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 78,4 80,4 |
Szárazanyag [m/m %] | 77,5 79,5 |
pH (higítatlan, 20°C -on) | 3,0 5,5 |
Dextróz ekvivalens | 56,0 68,0 |
Töltési hőmérséklet | 40-46°C-on |
K-SYRUP F9 HDS
Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított.
Jellemző felhasználása: édesipar, fagylalt, dzsemek és sűrítmények.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 80,4 82,4 |
Szárazanyag [m/m %] | 79,5 81,5 |
pH (higítatlan, 20°C -on) | 3,0 5,5 |
Dextróz ekvivalens | 56,0 68,0 |
Töltési hőmérséklet | 40-46°C-on |