K-SWEET F42
Kukorica alapú glükóz-fruktóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: üdítőitalok, szószok és konzervek, sütőipar, alkoholos italok.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 69,1 70,1 |
Szárazanyag [m/m %] | 70,5 71,5 |
pH (higítatlan, 20°C -on) | 3,3 4,5 |
Dextróz ekvivalens | 93,0 95,0 |
Töltési hőmérséklet | 28-35°C-on |
K-SWEET F50
Kukorica alapú fruktóz-glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: üdítőitalok, fagylalt, szószok és konzervek, sütőipar.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 72,9 73,9 |
Szárazanyag [m/m %] | 74,5 75,5 |
pH (higítatlan, 20°C -on) | 3,5 4,5 |
Dextróz ekvivalens | 93,0 95,0 |
Töltési hőmérséklet | 28-35°C-on |
K-SWEET F55
Kukorica alapú fruktóz-glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: üdítőitalok, fagylalt, szószok és konzervek, sütőipar.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 74,8 75,8 |
Szárazanyag [m/m %] | 76,5 77,5 |
pH (higítatlan, 20°C -on) | 3,3 4,5 |
Dextróz ekvivalens | 92,0 95,0 |
Töltési hőmérséklet | 28-35°C-on |
K-SWEET F95
Kukorica alapú fruktóz-glükóz szirup élelmiszeripari felhasználásra. Nedvesőrlésű kukorica feldolgozással készült, GMO mentes, gluténmentes, vegetáriánus, vegán étkezési rendbe illeszthető. Kosher és Halal tanúsított. Jellemző felhasználása: üdítőitalok, fagylalt, szószok és konzervek, alkoholos italok.
Fő termékjellemzők | MIN. MAX. |
Brix fok 20°C -on | 69,3 70,3 |
Szárazanyag [m/m %] | 70,9 72,0 |
pH (higítatlan, 20°C -on) | 3,0 6,0 |
Dextróz ekvivalens | 92,0 94,0 |
Töltési hőmérséklet | 5-30°C-on |